Nyhed

Suspekt giver deres hidtil største koncert: ”Danmark er blevet Suspekt”

Få danske navne har skrevet sig i Parkens historiebøger. Nu er det Suspekts tur.

Den 15. september spiller Suspekt deres hidtil største koncert i eget navn, nemlig i Parken. Det er meget få danske navne, der har været hovednavn på det danske nationalstadion, og siden det skiftede navn til Parken, er det kun Volbeat og The Minds of 99, der har gjort det.

LÆS OGSÅ: The Minds of 99 udgiver livealbum fra helt særlig koncert

Nu er Suspekt en del af listen. I over 20 år har de lavet hits som ”Gonzo,” ”Kinky fætter” og ”Proletar (Hvor jeg står),” og der er en helt særlig grund til, at de kommer til at stå på scenen. For koncerten er arrangeret i samarbejde med Grøn, der fylder 40 i år. Som Suspekt har spillet til flere gange. Første gang i 2008 og senest over den seneste sommer. 

I forbindelse med koncerten i Parken har trioen fra Albertslund lavet et manifest.


”Vi ønsker at samle et fragmenteret folk og finde fællesnævneren gennem fejring af flere generationers livsoplevelser med vores musik.”


”Vi har det sidste år haft oplevelsen af, at folk har taget vores sange og brand så meget til sig, at det har skabt en rejse – en rejse, som vi ikke selv er 100 procent herre over. Det er med andre ord blevet større end musikken. Danmark ER blevet Suspekt, og derfor ser vi en mulighed for at samle landet på tværs og på langs,” skriver de tre medlemmer.

Billetsalget starter den 1. februar klokken 10.00.

SUSPEKT-ANMELDELSE: Grøn kærlighed – helt til roden


ANNONCE