Nyhed

The Minds of 99 udgiver livealbum fra helt særlig koncert

Bandets optræden foran et udsolgt Parken sidste år udkommer på vinyl og streaming

52.000 skrålede med The Minds of 99, da de den 11. september 2021 spillede foran - og blandt - et udsolgt Parken. Og alle dem, der ikke fik billetter, har den 20. januar mulighed for at høre optrædenen i sin fulde form på det nye album Live i Parken.

"Det var en helt særlig koncert, og vi ville underdrive, hvis det var, vi ikke sagde, at den har defineret os på ny. En KÆMPE TAK til alle, der var der på aftenen. I gør koncerten, til hvad den er. Man fristes til at sige, at man kan høre jer allesammen. I lyder som Parken," skriver bandet via Instagram.

LÆS OGSÅ: Her er vinderne af Danish Music Awards 2022


Det var en historisk koncert i bogstavelig forstand. Ifølge Live Nation var bandet det første i EU til at spille foran et fuldt antal gæster siden nedlukningen i marts 2020 – og det er stadig The Minds of 99’s største koncert i eget navn.

 


”Parken havde fået indstillet lyden overraskende godt, da ”Solkongen”s første strofer ramte, og Niels Brandt, som den frelsende Messias han nærmest fremstod som i aften, blev hevet op i en lift midt blandt publikum på plænen, som skreg, piftede og sang med, som om de i halvandet år havde gået og ventet på netop dette nummer,” skrev Rasmus Hans Jensen i den femstjernede anmeldelse af koncerten.

Albummet kommer både som vinyl og på streamingtjenester, og det er bandets tredje livealbum. På samme måde kan man finde deres optrædener fra Dodekalitten og Roskilde Festivals Orange Scene.

SMUKFEST 2023: Stort dansk navn føjes til plakaten


ANNONCE