Nyhed

VILDE TAL: Miley Cyrus slår streamingrekord med ny sang

Med mere end 100 millioner streams på en uge slår Miley Cyrus både sin egen og Spotifys rekord

Den 19. januar 2023 slog Miley Cyrus rekord, da hendes nyeste sang ”Flowers” fik titlen som den mest streamede sang på en uge i Spotifys historie. Hele 100.000.000 streams på blot syv dage. Som Spotify skriver på deres Twitter: ”Hun kan købe sine egne blomster og slå sine egne rekorder. @MileyCyrus ”Flowers” blev lige den mest streamede sang på en enkelt uge i Spotifys historie:


Det er dog ikke første gang, at Miley Cyrus smider sådan en bombe af et hit – i 2013 udgav hun ”Wrecking Ball”, som lå på toppen af Hot 100 i tre uger. 

Der har floreret en del rygter på sociale medier om, at den nye sang handler om Mileys eksmand, Liam Hemsworth. Meget tyder på, at dette er tilfældet. Udgivelsen for singlen faldt på Hemsworths fødselsdag den 13. januar, og i teksten hedder det blandt andet:

"Built a home and watched it burn / I can love me better than you can"


Jana Coffrey, Spotifys artist & label partnerships lead, udtaler til Variety i forbindelse med den nye ”Flowers”:

“Sangen fik en fantastisk god start, og det er kun vokset derfra. I stedet for at se et stort antal streams på en enkelt dag, som så falder i løbet af ugen, er tallet bare blevet større dag for dag siden udgivelsen. Miley er tilbage, og med sit nye album Endless Summer Vacation, som kommer ud om nogle måneder, er dette blot begyndelsen.”

Det er altså en helt vanvittig modtagelse, som ”Flowers” har fået. Den 10. marts udkommer det endelige album Endless Summer Vacation og mon ikke, vi kommer til at stifte bekendtskab med endnu flere store hits?


LÆS OGSÅ: Sommeren starter snart: Miley Cyrus offentliggør album og udgiver single på eksmands fødselsdag

ANNONCE