Nyhed

DEN HÅRDE TONE: Danmark får et nyt award-show for de hårde genrer

Musikselskabet Prime Collective stabler et nyt award-show på benene, der vil hylde den danske rock- og metalscene

Billede fra Steel Inferno-koncert på Copenhell 2023

I en pressemeddelelse lyder det, at Danmark nu omsider får et nyt award-show dedikeret til talenterne fra de hårde genrer. Vi har tidligere haft Danish Metal Awards og sidenhen også High Voltage Awards (som musikselskabet Prime Collective også stod bag), og nu mener initiativtager og grundlægger af Prime Collective, Mirza Radonjica, at tiden er moden til igen at samle den danske rock- og metalscene til en hyldestaften. Det første show bliver på Copenhagen Distillery den 18. november 2023.

I første omgang hyldes udgivelser fra oktober 2022 – oktober 2023, og de nominerede og vinderne findes af en fagjury og industriprofessionelle, der består af danske såvel som udenlandske nøglepersoner fra rock- og metalmiljøet.


“Der er mange, der arbejder knaldhårdt derude for at vise den danske scene frem på små og store scener i ind- og udland. Der bliver skabt kunst, der bliver skabt kommerciel succes. De mennesker fortjener et skulderklap, og det kan vores show være med til at give dem. Samtidigt glæder jeg mig helt vildt meget til at samle hele scenen til en af de der aftener, som man kan snakke om, indtil vi mødes til næste års event”, udtaler Mirza Radonjica.

Prime Collective og Mirza Radonjica har foruden at afvikle og producer det tidligere High Voltage Awards også været med til at skabe Underground Music Awards. Udover Prime Collective-teamet vil Den Hårde Tone blive til virkelighed vil hjælp af en række danske managers, skribenter og musikere.

I pressemeddelelsen lyder det, at de vil annoncere de nominerede løbende i oktober, mens optrædende artister, vært, og showets kategorier vil blive annonceret løbende hen over sommeren.


LÆS OGSÅ: Danish Metal Awards indstilles

 

ANNONCE