Nyhed

FORHEKSET: Det islandske stjerneskud Laufey udgiver ny single – se musikvideo her

Den 8. september udkommer hendes andet album Bewitched

Det er tredje singleforløber fra islandske Laufeys kommende album, der netop er landet. Denne gang er det titelsangen fra det kommende album Bewitched, og singlen udkommer i følgeskab med en musikvideo. Den islandske-kinesiske sangerinde udgav sin første ep Typical of Me i 2021, og siden er det gået enormt stærkt for sangerinden, der blander jazz, klassisk musik og pop. Hun var også at finde på GAFFAs ”De bliver store i 2023”-liste, og med nu otte millioner månedlige lyttere på Spotify kan det næppe diskuteres.

Den nye single ”Bewitched” følger efter singlerne ”Prpmise” og ”From The Start”, hvor sidstnævnte i øjeblikket er den mest streamede jazz-sang i USA. Laufey fortæller følgende om historien bag den nye single, som også feature Philharmonia Orchestra:

”Det er en kærlighedssang. Jeg ønskede, at Philharmonia Orchestra skulle illustrere den følelse, man har, når man først forelsker sig i nogen, og at den skulle efterligne tankerne, der løber gennem ens hoved efter en perfekt første date,” fortæller hun i en pressemeddelelse.


Laufeys albumdebut Everything I Know About Love landede som nummer ét på Billboards Alternative New Artist Album-chart, og mens det nye album også handler om kærlighed, er det med et mere modent syn, fortæller hun:

”Det er et kærlighedsalbum – hvad end der er tale om kærlighed til en ven, elsker eller livet. Det første album berørte mange ting som at flytte ud af mit barndomshjem og det at flytte til en ny by for første gang; at være voksen. Med dette album (Bewitched, red.) har jeg oplevet lidt mere end det, og jeg skriver om magien ved det at elske at være ung,” afslutter hun.


 

ANNONCE