Nyhed

Travis Scott, The Weeknd og Bad Bunny udgiver “K-pop” – hør singlen her

Det er tre af musikkens helt store mastodonter, der mødes på det nye nummer

I går har rapperen Travis Scott i et Instagram-opslag annonceret, at et samarbejde mellem ”Travis, Abel og Benito” vil lande i dag. Navnene refererer foruden Travis Scott selv til The Weeknds borgerlige navn Abel Tesfaye (hvilket er det navn, han også i fremtiden vil optræde med) og Bad Bunnys borgerlige navn Benito Antonio Martínez Ocasio. Det er altså et samarbejde mellem tre af tidens allerstørste kunstnere, og Spotify kunne heller ikke dy sig fra at kommentere Instagram-opslaget med: ”Vi er ikke klar til det her”.


Den puertoricanske hitmager Bad Bunny var Spotifys mest streamede artist på verdensplan i 2022 og nå ja, også i 2021 og 2020 for den sags skyld. I skrivende stund er The Weeknd dén mandlige kunstner, der har flest månedlige lyttere på Spotify på verdensplan, og Travis Scott udgiver sit længeventede fjerde album Utopia den 28. juli, hvor han – oprigtigt – inviterer til release-event ved Egyptens historiske pyramidekompleks ved Giza.

Der er de seneste dage offentliggjort modsatrettede informationer om, hvorvidt Travis Scott får lov at gennemføre eventet, men Live Nation har for nyligt bekræftet over for Hypebeast, at eventet stadig gennemføres som planlagt.

Det er altså ikke nogen af verdens hvem-som-helst'er, der nu mødes for at udgive et nummer, der alene i kraft af kunstnerne bag har gode chancer for at blive en af sommerens største hits.


LÆS OGSÅ: Travis Scott bliver ikke tiltalt efter Houston-koncertulykke

ANNONCE