Nyhed

VIDEOPREMIERE: Ungt dansk rockband debuterer med lyden af en fri og forelsket ungdom

”Pak er en følelse af at køre på cykel uden hænder ned ad en gade belagt med brosten. En følelse af at være fuld og forelsket - forelsket i sine venner og den pige, man aldrig fik.”

I morgen er en helt særlig dag for fire unge gutter, der i dag har rødderne solidt plantet i det københavnske, men som for fire år siden mødtes på Ollerup Efterskole på Fyn. I morgen udkommer Pak med deres debutsingle ”Herfra”, og i dag premierer musikvideoen eksklusivt på GAFFA.

Der er tale om fire unge mænd, hvoraf tre for nyligt fik studenterhuen på. Ungdommeligheden skinner igennem på den tempofyldte debutsingle ”Herfra”, der stiliserer glæden ved at give slip på bekymringer og drøne afsted ud i livet på en sådan måde, som kun en udødelig ungdom kan gøre det:

”Åh herfra/Har jeg alt, jeg mangler/Åh herfra/Er det vores regler/Og hvis chefen skriger/Så griner vi lidt mere”, som det med andre ord lyder i omkvædet.


I en pressemeddelelse lyder det, at Pak er inspireret af ældre bands som Gasolin' og The Strokes, og selv beskriver medlemmer bandet som: ”En følelse af at køre på cykel uden hænder ned ad en gade belagt med brosten. En følelse af at være fuld og forelsket – forelsket i sine venner og den pige, man aldrig fik”.

”Herfra” er produceret færdigt af Anders Bønløkke, der er kendt fra Alphabeat og som producer på Zar Paulos Elendig Software. Paks forsanger Louis Henderson fortæller i pressemeddelelsen videre om, hvordan det føles at debutere med ”Herfra”:


”Sangen vil for altid betyde meget for bandet, da den er et symbol på starten af vores band og starten på vores fælles kærlighed til musikken. ”Herfra” lyder af fire drenge, der har fundet sammen i en gruppe. Det er lyden af venskab, visioner og drømme. Herfra er starten på drømmen, starten på vores frihed og starten på vores evige venskab,” lyder det fra forsangeren.

Debutsinglen ”Herfra” udkommer i morgen den 7. juli, og Pak kan opleves til nogle af deres første koncerter på blandt andet Carpark Festival den 28.-29. juli og i Byhaven den 2. august.

LÆS OGSÅ: De bedste og værste koncerter på Roskilde Festival 2023 – ifølge GAFFAs anmeldere


ANNONCE