Nyhed

Nyt, ungt rockband udgiver deres anden single, "Spidermand"

Rockbandet Pak udgiver deres 2. single ’Spidermand’ i dag - i aften spiller de unge københavnere deres debut headlinerkoncert på Rust

Det er ikke breaking news at retro kan være moderne – alligevel formår Pak at fremstå som et friskt pust i vækstlaget med deres ungdommelige take på inspiration fra det ældre. Sådan lyder det i en pressemeddelelse. 

Og inspirationen fra det ældre går ligeledes igen, når det kommer til Paks omgivelser. Ligesom tidligere rollemodeller er tracket live-indspillet i det ikoniske Grapehouse Studios på Gammel Kongevej.

At spille live er en stor del af bandets identitet, hvilket ses i musikvideoen til "Spidermand", hvor bandet optræder på et gadehjørne på Christianshavn, foran et maleri af bandets trommeslager Daniel Odby Hansen.

Det tegnede univers går igen på bandets artworks, som også er tegnet af Odby.

Netop dette univers blev også introduceret i første single, P6-hittet "Herfra", der i høj grad var et anslag, hvor de 19-20-årige Københavnere sparkede døren ind. På "Spidermand" breder bandet deres univers endnu mere ud, hvor forsanger Loui Hendersons vokal flyder rundt i versene, og tages op sammen med energien fra resten af bandet i c-stykke og omkvæd.

"Helt ærligt, så synes jeg min far er sindssygt sej og han har altid været et forbillede for mig. Det ville jeg bare gerne skrive en sang om", siger forsanger og sangskriver Loui Henderson om sangen.

På dagen for udgivelsen af "Spidermand" - altså fredag aften - spiller Pak deres første headline-show nogensinde, når de indtager Rust på Nørrebro. 

ANNONCE