Nyhed

GENERAL AF PRAL: Marvelous Mosell er tilbage med ny single og et album lige om hjørnet

Se musikvideoen til den nye Marvelous Mosell-single ”General af pral”

Den 40-årige retrorapper i de neonfarvede trakcsuits, Marvelous Mosell, er tilbage. Han har godt nok leveret en enkelt single til DR-programmet ”Guldfeber” i starten af 2023, men ellers har Marvelous Mosell ikke leveret ny musik siden udgivelsen af ep’en International Breakthrough i 2019. Det ændrer sig dog i dag.

Manden med byens bedste og mest forbudte dansetrin har nemlig udgivet den nye single ”General af pral” i selskab med en musikvideo og et løfte om, at kunstnerens andet album lander i efteråret 2023. Singlen er også titelnummeret fra det kommende album, der bliver et ganske personligt et af slagsen.


I en pressemeddelelse lyder det nemlig, at Marvelous Mosell selv har stået for hele musikproduktionen, tekstskrivningen og artworket til den nye plade. På Mosells første album Magisk Mystisk Mageløs var det i stedet den tro væbner Tue Track, der havde stået for produktionen. Helt udeblevet er Tue Track dog ikke, der indtil videre er krediteret for scratching på den nye single.

Magisk Mystisk Mageløs modtog fem ud af seks stjerner fra GAFFAs anmelder.

Det nye album kommer til at indeholde tolv nye numre, der byder på mere af den dansable lyd, som vi kender Marvelous Mosell for, men vil også have afstikkere i nye retninger. I pressemeddelelsen fortæller Mosell selv følgende om den nye single ”General af pral”:


“Jeg har skabt min nye single med henblik på at få folk til at danse på kanten af svømmepølen eller vippe med foden i liggestolen. Jeg skrev først teksten, som jeg prøvede af på forskellige beats, og ved omkring beat nummer 10 i rækken syntes jeg, den ramte rigtigt. Mit ønske er at få alle folk til at føle sig som en general af pral i de tre minutter, nummeret varer.”

Du kan se frem til at høre det spritnye album og de udødelige hits som ”Antikommerciel masseappel” og ”Hip Hop Aerobics” live, når Marvelous Mosell og Tue Track inviterer til fest i Pumpehuset den 17. november.

ANNONCE