Nyhed

AMAGER FORBRÆNDNING BRÆNDER IGEN: Carl Emil Petersen udgiver ny single – hør den her

Carl Emil Petersen er tilbage med ny musik efter fire års stilhed

Sanger og sangskriver Carl Emil Petersen – blandt andet kendt for radiohittet ”Amager forbrænding” – er tilbage efter med ny musik for første gang i fire år. Radiohittet var det syv minutter lange titelnummer til 2019-albummet af samme navn og blev P4’s mest spillede nummer i 2020. Nu er Carl Emil Petersen tilbage med en ny single ved navn ”Modtager betaler”.

Den nye single bliver forløberen til et nyt album fra den folkeelskede sangskriver, der i en pressemeddelelse fortæller om de fire års pause, han har taget fra musikken.

”Efter min sidste plade satte jeg for første gang i min karriere tempoet ned. Har taget luft ind og fyldt min tilværelse med andet end musik. Næsten fire år er gået med store forandringer i mit liv, og jeg har denne gang ladet sangene komme, når de kom," fortæller han og fortsætter:


"Nu står jeg med det album, jeg altid har ønsket at lave, men som krævede en tid og fordybelse, jeg ikke har fundet tidligere. Til september glæder jeg mig til at præsentere de nye sange og mit nye band til storslåede rockkoncerter. Intet er som før, men alligevel er alt ved det gamle,” afslutter Carl Emil Petersen.

Den nye single ”Modtager betaler” er produceret i samarbejde med Søren Buhl Lassen, der er en af de varmeste danske producere i øjeblikket: Lassen har blandt andre produceret for Guldimund, Lucky Lo, Søn og Blaue Blume.


Carl Emil Petersens hits fra albummet Amager Forbrænding såvel som fra debutalbummet Natradio har bevist, at Carl Emil har en helt særlig evne til at skrive sange, der ikke nødvendigvis passer tidens hitskabelon, men som alligevel ender med at blive det på deres helt egen måde. For eksempel er ”Amager Forbrænding” spillet knap seks millioner gange på Spotify i skrivende stund.

LÆS OGSÅ: Carl Emil Petersen modtager højskole-pris

 


ANNONCE