Nyhed

BY:LARM 2023: Flere danske navne føjet til programmet

Julie Pavon får selskab af landsmændene i Blæst og Neon Priest i Oslo til september

Selvom din appetit på upcoming, skandinaviske musiknavne ikke blev stillet på Spot Festival i den forløbne weekend, er der ingen grund til at fortvivle.

Til september er der nemlig, vanen tro, By:Larm i Oslo - Spots norske søster, der ligesom den aarhusianske branchefestival giver en lang række friske navne mulighed for at møde publikum.

For nogle uger siden føjede By:Larm danske Julie Pavon til programmet - og nu har yderligere to danske navne meldt deres ankomst til Oslo i dagene 14.-16. september.


Det drejer sig om electronica-bandet Neon Priest - som du muligvis endnu har til gode at lære at kende - samt Blæst, som har oplevet ikke så lidt medvind herhjemme de sidste par år.

Tidligere på året løb Blæst med en GAFFA-pris, og har da også af flere omgange modtaget særdeles flotte anmeldelser i GAFFA-regi. Både da bandet spillede på Spot i 2021 og '22, og da de udgav deres anden ep, Stiv Kuling, i efteråret, stod vores anmeldere således klar til at kvittere med fem stjerner.

Sidste år kunne by:Larm fejre 25 års jubilæum og blev i den forbindelse dækket intensivt af GAFFA. Du kan læse reportagerne her og her


Morgendagens nordstjerner: Her er de bedste fund fra by:Larm 2022

ANNONCE