Nyhed

MIN RYG VAR EN BRO: Anohni & The Johnsons annoncerer nyt album

Det er første udspil i flere år fra sangeren

Det er efterhånden 23 år siden, Antony & The Johnsons udgav deres selvbetitlede debutalbum - og 13 år siden, de udgav deres fjerde og hidtil seneste studiealbum, Swanlights. Siden har Anohni - som siden dengang har skiftet både navn og personligt pronomen - udgivet musik i eget navn og besøgt Aarhus, hvor hun gav en femstjernet koncert i 2017.

Nu er der så langt om længe nyt fra Anohni and the Johnsons. Bandet er nemlig klar med albummet My Back Was a Bridge For You To Cross, som udkommer den 7. juli, og allerede nu kan du får en forsmag i form af sangen "It Must Change" og den tilhørende video, hvor den britiske aktivist Munroe Bergdorf indtager hovedrollen.

"Munroe Bergdorf har gjort så meget for det britiske samfund," udtaler Anohni i en pressemeddelelse i forbindelse med videoen, og tilføjer: "Hun imponerer mig altid med sin velformulerede ynde. Munroes værdighed og etiske mod er en ledestjerne." Den nye video er instrueret af makkerparret Iain Forsyth og Jane Pollard. De er kendt for deres samarbejde med Nick Cave om både musikvideoerne og dokumentarfilmen 10.000 Days on Earth fra 2014.


Om det nye album udtaler Anohni desuden i pressemeddelelsen:

"Jeg har tænkt meget på Marvin Gayes What's Going On. Den var et vigtigt referencepunkt i min bevidsthed. Nogle af de her sange giver nutidige svar på globale og miljømæssige spørgsmål, som blev rejst for første gang i populærmusikken for mere end 50 år siden."

Antony overskred alle barrierer i en kunstnerisk sublim kraftanstrengelse


 

ANNONCE