Nyhed

SJÆLDEN GÆST: Feist kommer til Danmark

Den canadiske ener kommer til København i kølvandet på nyt album

For en lille måneds tid siden landede Feists første album i adskillige år. Og i dag varsler den nu 47-årige canadier - med fornavnet Leslie - så sin første danske koncert i seks år.

Hendes seneste koncert herhjemme fandt sted på Haven Festival i sommeren 2017, mens det er hele 11 år siden, hun sidst besøgte et dansk spillested. Det var i 2012, hvor man kunne opleve Feist i Falconer Salen i København. Forud for dén koncert ringede GAFFA til Feist hjemme i Toronto og fik en snak med den kritikerroste sanger.

Feists kommende, danske koncert finder sted i KB Hallen den 28. august, og billetterne sættes til salg på fredag den 12. maj klokken 10.00 via Billetlugen. 


Feist slog sine folder i bandet Broken Social Scene i 1990'erne, inden hun søsatte sin solokarriere med albummet Monarch i 1999. Hun fulgte op med Let it Die (2004) og The Reminder (2007), som begge bidrog til at etablere hendes navn - og bragte hende forbi VoxHall i Aarhus i 2005 og Store Vega i 2007.

"Det er svært at pege på, hvad det er, klejne Leslie Feist lige præcis gør. Men hun gør det. Sniger sig ind i øregangen og bliver hængende. Længe efter," skrev vores anmelder efter koncerten i Vega og tilføjede:

"Hendes sange er enkle, grænsende til det banale, men den hæse, næsten hviskende vokal besidder en underspillet styrke – og svaghed – så selv de spinkleste tonerækker bliver forvandlet til magi."


Bittersød originalitet fra canadisk veteran

 

 


ANNONCE