Nyhed

SV-Festival 2023: Sydhavnens egen musikfestival klar med programmet

Københavnsk festival præsenterer sit mest omfattende program til dato

Siden 2016 - om end med en ufrivillig COVID19-pause - har Københavns Sydhavs-kvarter dannet ramme om festivalen SV-Festival.

Og fra næste torsdag (1. juni, red.) går det så løs igen med i alt 25 koncerter henover ti dage. Der er således tale om det hidtil mest omfattende musikprogram i festivalens historie, forlyder det i en pressemeddelelse fra arrangørerne.

Med mindre, man er til NorthSide i Aarhus - som starter samme dag - kan man således se frem til koncerter med blandt andre Henriette Sennenvaldt, Naja Rosa, Marie Fjeldsted samt den anerkendte, klassiske komponist Louise Alenius. Du kan se det fulde program her.


Naja Rosa, som i øvrigt er opvokset i Sydhavnen, udgav sit selvbetitlede debutalbum i 2010 til en flot modtagelse - hvilket i øvrigt også gjorde sig gældende for hendes koncerter i kølvandet på debuten. Hun var senest albumaktuel med Closer to the Sun, som udkom sidste sommer.

Marie Fjeldsted har tidligere udgivet musik under navnet Penny Police, men meddelte tilbage i marts, at hun var på vej med ny musik i eget navn. Henriette Sennenvaldt er kendt som frontfigur i Under Byen og udgav sin solodebut i 2020.

HENRIETTE SENNENVALDT-INTERVIEW: "Jeg er nok generelt langsom"


 

ANNONCE