Nyhed

BRODIE SESSIONS: Se Swan Lees intime comebackkoncert i Hellerup

Varm op til Swan Lees aktuelle comebackturné med stemningsfuld optagelse af deres første koncert i 17 år

Siden efteråret 2019 har den musikglade mæcen Birgit Lyngbye Petersen arrangeret de såkaldte Brodie Sessions i sin hjem i Hellerup. De sidste tre et halvt år har den smagfulde villa nord for København således dannet ramme om intimkoncerter med navne som Peter SommerBisseCoco O, Iceage, José GonzálezOliver Sim og Mykki Blanco.

I januar var der inviteret til en helt særlig session med gendannede Swan Lee - det var nemlig deres første regulære koncert, siden de gik hver til sit i 2005. Tilbage i august 2022 indvarslede gruppen med Jonas Struck på guitar og Pernille Rosendahl i front deres comeback med singlen "Heaven," og i efteråret spillede de et par numre ved uddelingen af Kronsprinsparrets kulturpris.

Koncerten i Hellerup var dog den første hele koncert, gruppen har spillet siden gendannelsen - inden de i aften (30. marts, red.) tager hul på en regulær turné i Greve syd for København. Tidligere måned var Swan Lee blandt de optrædende ved uddelingen af GAFFA Prisen i Aarhus (billedet), og i februar prydede bandet forsiden af GAFFAs fysiske magasin.


Ved koncerten i Hellerup blev Swan Lee akkompagneret af musiker og sangskriver Teitur, som også har spillet en nøglerolle i indspilningen af deres comebackalbum, foruden Caspar Hesselager og Ida Urd. Og ifølge Birgit Lyngbye Petersen er der flere mindeværdige intimkoncerter i vente Hellerup-villaen:


“Brodie Sessions vil i 2023 fastholde at tiltrække store internationale kunstnere, og skabe film, som består til evig tid. Brodie Sessions har slået ind på en frugtbar vej — hvor kernen er fællesskabet og at skabe en kompromisløs nicheoplevelse i musikbranchen", udtaler Birgit Lyngbye Pedersen i en pressemeddelelse. 

Du kan se Swan Lees Brodie Session lige her:


BAGKATALOG: "Der er ikke nogen, som skal fucke mig"

ANNONCE