Nyhed

PREMIERE: Brodie Sessions præsenterer José González i nærværende livesession

Den svenske musiker vender snart tilbage med koncert i Vega til januar

José González besøgte i sommer Birgit Lyngbye Pedersens storslåede hus i Hellerup, meddeler en pressemeddelelse.

Her spillede han, for første gang i Danmark i syv år, en intim livesession som del af konceptet Brodie Sessions – et initiativ indstiftet af Pedersen med inspiration i YouTube-fænomenet Tiny Desk Concerts.


Med Brodie Sessions ønsker hun at skabe et fællesskab, der fokuserer på musik, kunst og arkitektur.

González’ livesession udspillede sig i midten af et af husets store rum, hvor publikum befandt sig på de forskellige platforme i rummet. Her spillede han en nærværende og akustisk intimkoncert med numrene ”The Void”, ”Horizonz” og”El Invento”.

Musikeren har efterhånden været aktiv på musikscenen i to årtier, og hans musik er karakteriseret af en inderlighed, der finder inspiration i latinamerikanske folkemelodier.


I 2021 udgav han sit fjerde album Local Valley, hvor han inddrager både det engelske, spanske og svenske sprog. I starten af 2023 vil González igen gæste Danmark, når han optræder i Vega til januar som del af sin kommende turné.

Tidligere har artister som Efterklang, Coco O, Iceage og senest Tindersticks optrådt til Brodie Sessions, og samlet set er alle dets livesessioner blevet set mere end en halv million gange på YouTube.

I år er der kommet nye tiltag til konceptet:


”Vi lancerede vores nye hjemmeside i kølvandet på udgivelsen af Little Dragons session. Hjemmesiden samler Brodie-universet, og giver samtidig mulighed for, at man kan melde sig til vores nyhedsbrev og komme med som publikum, når vi filmer sessions”, fortæller Pedersen i en pressemeddelelse og fortsætter:

”Desuden arbejder vi hele tiden på at få flere internationale – og også stadig danske – navne på programmet”.

Du kan se alle Brodie Sessions HER.

LÆS OGSÅ: PREMIERE: Se Tindersticks i intim livesession fra Hellerup


ANNONCE