Nyhed

Gavin DeGraw kommer til Danmark

Den amerikanske sangskriver har annonceret sine første koncerter herhjemme i seks år

Det er efterhånden 20 år siden, den i dag 46-årige, amerikanske sanger/sangskriver albumdebuterede med Chariot (2003). Herfra blev både "I Don't Want to Be," "Follow Through" og titelnummeret hits, og fem år efter fulgte DeGraw op med sit selvbetitlede, andet album og hitsinglen "In Love With a Girl."

Nu er der så godt nyt til danske DeGraw-fans. Han har nemlig annonceret et besøg Danmark til september, hvor han giver koncert på både Train i Aarhus og på Store Vega i København. 

DeGraw skulle have givet koncert på Vega i 2020, men måtte imidlertid aflyse på grund af COVID19-pandemien. Koncerterne til efteråret bliver således hans første herhjemme i seks år. Seneste besøg var nemlig i 2017, hvor det ligeledes var Vega og Train, som dannede ramme om amerikanerens koncerter.


Vores anmelder hørte ham på Train i Aarhus og kvitterede beredvilligt med fem stjerner og følgende konklusion:

"Selvom DeGraw for længst har peaket i sin musikalske karriere, så er det tydeligt, at han stadig har et publikum, en stor sangmæssig kapacitet, en evne til få folk til at føle sig godt tilpas – og ikke mindst en stor tålmodighed til at give hånd og tage billeder med samtlige mennesker i salen."

Gavin DeGraw giver koncert på Train den 23. september 2023 og dagen efter på Store Vega i København. Billetter sættes i salg på fredag den 17. marts.


Gavin DeGraw vender tilbage

ANNONCE