Nyhed

Gavin DeGraw giver koncert i Danmark

GAFFA.dk – alt om musik

Den amerikanske hitmager lægger vejen forbi Vega og det københavnske publikum den 9. august. 

Han står bag et af musikhistoriens absolut bedst-sælgende debutalbum og har en lang, stor parade af hits bag sig. Nu tager Gavin DeGraw sin store stemme og et bagkatalog bestående af ørehængere som "Chariot", "I Don't Wanna Be", "In Love With a Girl", "Best I Ever Had" og mange flere med til København og Store Vega den 9. august i det kommende år. 

DeGraw sparkede i 2003 døren ind til toppen af pophitlisterne og diverse forelskede, sårbare pigehjerter verden over med sin silkebløde stemme og i særdeleshed singlen "Chariot", som senere blev udgivet på albummet af samme navn. Både single og album formådede at gå platin og skulle være startskuddet til en karriere, der senere har budt på Grammy-nomineringer og op til flere verdensturnéer. 


LÆS OGSÅ: Ballademageren har stadig evnen til at få folk til at føle sig godt tilpas

I de senere år har DeGraw været forbi Danmark op til flere gange, som oftest med udsolgte koncerter til følge. Sidst han gæstede Danmark var på Train i Aarhus og Vega i København i 2017, hvor vi kvitterede for førstnævnte, akustiske koncert med fem ud af seks stjerner for en hitspækket og autentisk aften. 

Billetsalget skydes i gang nu på fredag den 22. november klokken 10.00, og du kan købe din billet via linket her.


Hør "She Sets the City on Fire" fra DeGraws seneste albumudgivelse Something Worth Saving fra 2016 herunder. 

ANNONCE