Nyhed

HUSTLE OG KÆRLIGHED: Tessa, Icekiid og Kesi skruer op for varmen på ny single

Tessa samarbejder endnu engang med to kanoner på nye single – denne gang er det Icekiid og Kesi

”Respekt, hustle og kærlighed er min måde at leve på. Do the same”. Sådan lyder det fra Tessa, der via et Instagram-opslag annoncerer den spritnye single ”Hustle & Kærlighed” i samarbejde med Kesi og Icekiid. Singlen udkom i nat kl. 00.  


Den nye single er produceret af Anton Westerlin, og det er i hans studie, at Icekiid en dag støder på Tessa. De swingede fra starten af, fortæller Icekiid, og fortsætter:

- Tessa er sygt jordnær og fed at arbejde sammen med. Kesi har jeg arbejdet med før, og det er altid en kæmpe fornøjelse, men det er første gang, jeg arbejder med Tessa og forhåbentlig ikke sidste gang. Det her track er så vildt, og jeg ved, vi kan lave mange flere fede ting i fremtiden, lyder det fra Icekiid i en pressemeddelelse.

I pressemeddelelsen lyder det ligeledes, at den nye single ”Hustle & Kærlighed” er garanteret at sende dig til varmere himmelstrøg, hvilket jo er meget kærkomment på en forårsdag, der ikke lover mere end 10 grader. Tessa giver desuden rosende ord til rap-kollegaerne i pressemeddelelsen, hvor hun fortæller:  


- Jeg har det godt med drengene i studiet - der er humor og god vibe. Det er fra min side et samarbejde, jeg er stolt af, og jeg glæder mig til flere projekter sammen i fremtiden.

”Hustle & Kærlighed” bliver andet udspil fra Tessa i 2023, der i januar udgav singlen ”Betalt” i samarbejde med Lamin og Benny Jamz.

LÆS OGSÅ: BENHÅRDT ARBEJDE BETALER SIG: Tessa samarbejder med to store kometer fra ”hiphophimlen” på ny single


ANNONCE