Nyhed

Klassiske højttalere opgraderes markant

En helt ny generation de kendte højttalere, Beosound A9 og Beosound 2 har fået nye farver og ny software

Danske Bang & Olufsen har lige sendt nye version af deres klassiske højttalere, Beosound A9 og Besound 2, på gaden. Selvom de to højttalere er ret forskellige at kigge på, så er der også ting, der binder dem sammen, ikke mindst deres fælles softwareplatform, Mozart.

Kernen i Mozart-platformen er, ifølge Bang & Olufsen, et udskifteligt modul, hvor software kan opdateres over tid med nye funktioner. Det betyder, at hvis f.eks. tilslutnings- og streamings-teknologien bliver forældet, kan modulet udskiftes med en nyeste version. Dermed skulle højttalerne kunne fortsætte med at levere gode lydoplevelser, også når de får et par år på bagen.

Besound A9 så første gang dagens lys tilbage i 2012, og nu er det så 5. generation, der er lanceret. Den er ikke mindst kendt på grund af sit helt specielle design, der ofte bliver fremhævet, når talen falder på Beosound A9.

Bang & Olufsen lover, at de lydkvaliteter, der blev forbundet med tidligere version af Beosound A9, er bibeholdt i denne 5. generation. Den nye højttaler dukker op på markedet i marts, og prisen er vanligt høj, omkring 24.500 kroner.


Besound 2 er lydproducentens multirumshøjttaler, og den er nu kommet i 3. generation. En af de ting, der kendetegner den nye højttaler er, at den er fremstillet i højkvalitets aluminium.


Udover det nye materiale er det primært Mozart-platformen der adskiller 3. generation fra tidligere versioner, og så har den fået funktionen "Aktiv Rumtilpasning", der skulle sikre, at højttaleren kan tilpasse lyden ud fra sin position i ethvert rum, for at sikre den bedst mulige lytteoplevelse.

Besound 2 3. generation dukker op til april, og her skal du også dykke godt ned i pengepungen. Den får nemlig en pris på omkring 22.000 kroner.

Begge højttalere kommer også en række nye farver, så det burde være muligt at finde en farve, der passer til alle rum.


LÆS OGSÅ: Snart kan du opkræve penge for videoer på TikTok

ANNONCE