Nyhed

NU SKER DET: Boygenius annoncerer deres første danske koncert nogensinde

Super-ensemblet boygenius kommer til Danmark for første gang

Der er gode nyheder på denne fredag morgen. Indie-supergruppen boygenius, der består af Phoebe Bridgers, Julien Baker og Lucy Dacus, har annonceret deres første danske koncert nogensinde. Det sker i K.B. Hallen den 13. august.

Boygenius’ debutalbum the record udkommer 31. marts, og det er med disse nye numre, at de nu drager på turné og lægger vejen forbi Danmark. Hver for sig er Phoebe Bridgers, Julien Baker og Lucy Dacus prominente navne på den amerikanske indierockscene, og de har også hver især udgivet nye soloalbum, siden boygenius’ debut-ep kom 2018.

I januar 2023 føjede Coachella boygenius til dette års musikprogram, mens de prydede forsiden på Rolling Stone, og nu kan fans altså se frem til at se dem på dansk jord.


Lucy Dacus og Julien Baker gæstede da også Phoebe Bridgers' soloalbum Punisher fra 2020, der modtog seks ud af seks stjerner fra GAFFAs anmelder. Det samme gjorde Julien Bakers album Little Oblivions fra 2021, hvor Dacus og Bridgers også figurerede på nummeret ”Hardline”. Om Bakers album og boygenius-trioen sagde GAFFAs anmelder:

"Måske er det samarbejdet med Lucy Dacus og himmelstormende Phoebe Bridgers (eller for den sags skyld hendes punkede fortid i skolebandet Forrister), der har hevet i Baker, for hun synes at have taget store dele af råheden og det mere rockede stemningsleje med fra super-ensemblet boygenius."

Når boygenius derfor giver deres første danske koncert i K.B. Hallen den 13. august, er det med det spritnye album under armen. Billetsalget starter den 10. marts via smashbangpow.dk og billetlugen.dk.


LÆS OGSÅ: Hænderne i vejret for Boygenius debutalbum – hør de første tre singler her

ANNONCE