Nyhed

OVERRASKELSE: Ed Sheeran annoncerer turné – første koncert er om blot et par uger

Hitmageren besøger fem store arenaer i Europa og Storbritannien

I går annoncerede Ed Sheeran – uden yderligere varsel – udgivelsen af sit kommende og sjette album Subtract, der bliver sidste udgivelse i den matematiskinspirerede albumserie.

Derudover har han også nu annonceret en række arenakoncerter på tværs af Europa og UK, og første koncert løber af stablen om mindre end en måned. Den nye arenaturné lægger vejen forbi Manchester, London, Glasgow, Dublin og Paris, og alle koncerter spilles over en god uges tid mellem den 23. marts og den 2. april.

Det betyder også, at arenaturnéen er sat i gang og afsluttet før, at det nye album når at udkomme. I stedet vil Ed Sheeran spille en række af fanfavoritterne fra de tidligere album i serien - samt en helt ny single fra Subtract.


Ed Sheerans kommende album udkommer nemlig den 5. maj, og i en pressemeddelelse har han følgende at fortælle om udgivelsen:

"Jeg har arbejdet på Subtract gennem ti år, hvor jeg har forsøgt at skulpturere det perfekte, akustiske album og i processen skrevet og indspillet hundredvis af sange, med en klar vision om, hvordan jeg synes at det skulle lyde," fortæller sangeren i en pressemeddelelse. Han forklarer videre, hvordan han på grund af nogle voldsomme begivenheder forkastede det hele og startede forfra:

"I starten af 2022 skete der en række ting, som ændrede mit liv, min mentale sundhed og i sidste ende også min måde at se på musik og kunst. At skrive sange er min terapi. Det hjælper mig med at få styr på mine følelser. Jeg skrev uden tanke på, hvordan sangene skulle blive; jeg skrev bare det, som kom væltende ud af mig. Og på lidt over en uge erstatttede jeg et helt årtis arbejde med mine dybeste, mørkeste tanker," lyder det fra Sheeran.


I pressemeddelelsen står der yderligere, at det nye album skal ”genbesøge Ed Sheerans singer/songwriter-rødder”, og at det er skrevet ”på et bagtæppe af personlig sorg og håb”.

Fans kan forudbestille det nye album frem til den 7. marts kl. 10 via Ed Sheerans officielle hjemmeside, hvor de også kan få tidlig adgang til billetsalget onsdag den 8. marts. Det generelle salg for koncertbilletterne starter fredag den 10. marts kl. 10 lige her.

Arenaturné 2023


Torsdag 23. marts - Manchester, AO Arena

Fredag 24. marts - London, The O2

Lørdag 25. marts - London, The O2


Tirsdag 28. marts – Glasgow, Hydro Arena                                                 

Torsdag 30. marts – Dublin, 3Arena                                             

Søndag 2. april – Paris, Accor Arena                                                


LÆS OGSÅ: Ed Sheeran frikendt i sag om plagiat

ANNONCE