Nyhed

SPOT FESTIVAL UDVIDER: 13 nye navne tilføjet til 2023-programmet

SPOT er klar til at præsentere 13 nye navne

Spot Festival tilføjer i dag 13 nye acts til 2023-programmet og lander derfor - indtil videre - på 42 spændende artister. 

I dagens tilføjelser finder man singer-songwriter August Høyen, der har taget landet med storm med sine ærlige tekster tilsat et mix af r&b, folk og country. KOPS er tilbage med sine gyngende produktioner og brusende popsange, mens SULKA bidrager med teknisk raffinement i tekster og et legende flow. 

Spot Festival vil også få besøg fra andre skandinaviske lande af svenske Teddy Failures ungdommelige ømhed pakket ind i moderne pop-lyd, og norske SKAARs flair for den gode melodi og fængende tekster. 


Med en kærlighed til dansk popmusik fra 80’erne omfavner bandet Mona Moroni alle kærlighedsrelationer - både de lette og de komplicerede. Fräulein kommer til at levere energi og power på scenen, mens house-duoen Bless You sørger for den cool og euforiske lyd af natten. Ju Kaia personificerer 2020’ernes idealer om selvkærlighed og empowerment i sin hybrid af soul og r&b, FVN tilfører programmet girl power i rigelige mængder med sit smittende og energiske rapunivers, og MALU synger identitetskrisen ud i fortællinger om drømme, hjertesorg og usikkerheder - alt sammen iklædt poppede og soulede toner.

Til slut kan Spot præsentere Svea S med den nærværende vokal og de personlige tekster, samt Thor Farlov, der med tårnhøje ambitioner og catchy sange med inspiration fra r&b og hiphop er klar til at folde sig ud som soloartist. 

Tjek hele det foreløbige program ud her. 


ANNONCE