Nyhed

Spotify dropper hjertet til fordel for et plus

Fremover skal du klikke på et plus, når du vil gemme sange eller tilføje dem til dine playlister

Streaminggiganten Spotify ændrer løbende på deres design og brugergrænseflade, og nu er turen så kommet til det ikoniske hjerte, der hidtil er blevet brugt til at angive, at du godt kan lide en sang eller en podcast.

Ifølge en blogpost hos Spotify er det lidt for besværligt, at brugerne skal klikke på et hjerte for at markere sange, de vil gemme, og derefter på "tilføj til playliste"-ikonet for at tilføje numre eller podcastepisoder til deres favorit-playlister.

Derfor har Spotify nu slået hjerte-ikonet og "tilføj til playliste"-ikonet sammen til et enkelt symbol, nemlig Plus-knappen. Så fremover kan du altså både gemme og vælge hvor sangen, playlisten eller podcasten skal gemmes, med et enkelt tryk.

Spotify oplyser ikke noget om, hvorvidt ændringen er sket på baggrund af brugerinput, men oplyser blot, at det er det seneste skridt i deres generelle opgradering af brugergrænsefladen.


Streamingtjenesten fortæller også, at den nye Plus-knap skulle give brugerne en mere strømlinet måde at gemme favoritmusikken eller podcasten på. Samtidig fortæller de, at deres undersøgelser har vist, at opgraderingen vil spare brugerne for tid og give dem mulighed for at føje sange til flere playlister på samme tid.

Hvis du ikke allerede har oplevet ændringen, så skal du ikke bekymre dig. Spotify udruller opgraderingen globalt, og der kan godt gå et par uger, inden alle brugere oplever den.


LÆS OGSÅ: Masser af komfort og batterilevetid i nye headsets

ANNONCE