Nyhed

Aarhus-spillested åbner ny scene for spirende talenter

VHS-kunst og eksperimenterende lydcollager skal indvie Voxhalls nye scene Part

Torsdag den 30. november kan kulturinteresserede opleve indvielsen af Aarhus' nyeste scene Part, som bliver åbnet med arrangementet Part//One: Ingri Høyland X VHS-Fabrikken. Scenen er en del af spillestedet Voxhall, men har egen indgang på siden af hovedbygningen. 

Part består af et mindre scenerum, som skal skabe rammerne til spirende musik- og kulturproduktioner samt alternative co-produktioner. Til åbningsarrangementet Part//One kan man opleve komponist og lydkunstner Ingri Høyland, som er aktuel med den eksperimenterende albumudgivelse Ode to Joy - en sammensat lydcollage med inspiration fra naturens egne kompositioner og lyde. Musikken bliver til dette arrangement akkompagneret af det lokale videokunstkollektiv VHS-Fabrikken, som har eksisteret siden 2017 med base i Aarhus. VHS-Fabrikken laver live-visuals og videoinstallationer med retro videoudstyr og -teknik, som denne aften skal være med til at sætte stemningen og rammen med deres analoge udtryk som lærred til det sanseinspirerede musik fra Ingri Høyland.

Dørene til den nye scene Part åbner kl. 19.00, og arrangementet - som i øvrigt er gratis - starter kl. 20.00. Læs mere her.


LÆS OGSÅ: Succesfuldt initiativ vil skabe fremtidens lydteknikere 


ANNONCE