Nyhed

Guns N' Roses-forsanger sagsøgt for voldtægt

Axl Rose anklages for at have begået en voldtægt i 1989 ifølge en stævning, som blev indgivet i går af en tidligere Penthouse-model

Tidligere Penthouse-model Sheila Kennedy anklager Axl Rose for at have "manipuleret, kontrolleret og voldeligt seksuelt overfaldet" hende efter en bytur i 1989, hvor de to, i selskab med en anden model, skulle have befundet sig i Axl Roses hotelværelse i New York til en privatfest med rockstjernen og hans venner.

Stævningen beskriver, hvordan rockstjernen angiveligt skulle have været voldelig overfor både hende selv og den anden model, som var en del af selskabet. Derudover bliver det beskrevet, hvordan Axl Rose skulle have været aggressiv under samleje med den anden model, og derefter have voldtaget Sheila Kennedy selv. Stævningen beskriver blandt andet, at Axl Rose angiveligt skulle have "slæbt Kennedy til sit soveværelse som en hulemand". 

Stævningen blev indsendt under det juridiske New York-initiativ "Adult Survivors Act", som i en tidsbegrænset periode har givet ofre for overgreb mulighed for at indberette sager, som normalt ville have overskredet den gældende tidsfrist for anmeldelser af overgreb. Det har blandt andet ført til anklager mod Donald Trump og Russell Brand. I alt har over 2500 sager været forbi domstolen med direkte forbindelse til "Adult Survivors Act" i løbet af et år. 


Sidste frist for at lægge sag an under suspenderingen af de normale tidsfrister er i morgen - dagen efter Thanksgiving. Det skriver AP. Sheila Kennedy er blevet diagnosticeret med angst og depression efter det påståede overgreb begået af Axl Rose og kræver nu erstatning.

Ifølge Pitchfork afviser Axl Roses advokat, Alan S. Gutman, alle anklager mod den verdensberømte rockstjerne og undrer sig over, at stævningen blev indsendt dagen før "Adult Survivors Act" udløber:

- Kort fortalt skete denne hændelse aldrig. Det er værd at bemærke, at disse fiktive påstande blev indgivet dagen før New York State-ansøgningsfristen udløber, sagde advokat Alan S. Gutman, som ifølge Pitchfork også fortalte, at Axl Rose ikke husker nogensinde at have mødt Sheila Kennedy, men at han ikke kan afvise at have truffet hende i forbifarten i forbindelse med et fanbillede. 

LÆS MERE: Nyt rådgivningstilbud skal hjælpe ofre for sexisme og grænseoverskridende adfærd i musikbranchen

ANNONCE