Nyhed

James Blunt kommer til Danmark

Den populære 00'er-stjerne giver provinskoncert til næste sommer

Sitrer det i kroppen efter at skråle med på kæmpe-hittene ”You’re Beautiful” og ”Goodbye My Lover”? Så er i dag din heldige dag.

Nibe Festival har netop offentliggjort James Blunt som det første navn på festivalplakaten 2024 – og nyheden er ekstra special, da det er sommerens eneste koncert med Blunt i Danmark. I en pressemeddelelse udtaler festivaltalsmand Peter Møller Madsen.

”Vi er i et forrygende humør på festivalkontoret. James Blunt har længe stået på ønskelisten, men af forskellige årsager har det været stolpe ud, de gange vi har budt eller forespurgt på den. Nu sidder den så velplaceret i ’trekanten’, og det er dermed langt om længe lykkedes os at lande Blunt.”


Annonceringen af James Blunt er kun første af en række kommende offentliggørelser, fortsætter Madsen i pressemeddelelsen.

"Vi er oprigtigt målrettede på at vise vores mange tusinde gæster, som viste os tillid, da de tømte 'billetlugen' for partoutbilletter, at vi, på alle 'hylder', kan leve op til denne tillid. James Blunt offentliggørelsen er en god start, but there's much more to come, som man siger”.

Blunt debuterede i 2005 med studiealbummet Back to Bedlam, som indeholdt både ”You’re Beautiful” og ”Goodbye My Lover”. Sidenhen er det blevet til yderligere seks album, hvoraf det seneste, Who We Used To Be, udkom den 27. oktober i år.


Gennem årene har Blunt lagt vejen forbi Danmark flere gange. Senest i 2022, hvor han spillede i Teglparken til Herning Rocker. Sidst GAFFA anmeldte popmusikeren var dog i 2018, hvor han spillede på Jelling Festival. Koncerten modtog fire stjerner af anmelder Søren Pors Grundahl, som fremhævede Blunts udstråling på scenen.

”Efter at have forsøgt sig på dansk og dedikeret sangen "Someone Singing Along" til Donald Trump, kommer det første højdepunkt, "Goodbye My Lover", der indbyder til kollektiv fællessang. Den stille ballade afslører ikke kun, at James Blunt aldrig bliver den store sanger, men også at det er melodierne, der skal bære musikken. For selv om han demonstrerer både twang og distortion, så har James Blunt utvivlsomt ikke nogen stor stemme. Men hvad han ikke har i stemmen, har han til gengæld i udstråling. Musikken bliver leveret med en umiddelbar glæde og et smittende humør, hvilket højner det overordnede indtryk,” lød Grundahls vurdering.

Nibe Festival 2024 finder sted fra den 3. juli til den 6. juli. Partoutbilletterne blev allerede udsolgt tilbage i september måned, men den 5. december klokken 10 åbner festivalen for salget af dagsbilletter.


De første 24 timer koster billetten 650 kroner. Herefter stiger prisen til 750 kroner. Begge billetpriser er eksklusive gebyr.

James Blunt undskylder for irriterende hit

ANNONCE