Nyhed

Ny headset-serie lover ekstraordinær god lydpræcision

Creative har lige lanceret Aurvana Ace-serien, der blandt andet kommer med solid state MEMS-drivere

Der arbejdes hårdt for at gøre kvaliteten bedre og bedre i det helt trådløse in-ear-headset. Creative har længe arbejdet på deres Aurvana-serie, og nu er den blevet udbygget med Aurvana Ace og Aurvana Ace 2, der begge har silikonebaserede MEMS-drivere.

Producenten oplyser at deres finjusterede xMEMS-drivere leverer en meget høj grad af lydklarhed, og med et frekvensresponsområde fra 5Hz til 40kHz, hvilket skulle sikre en naturtro lydoplevelse ved både musik, film og konferenceopkald.

De nye headsets understøtter LE Audio med LC3 Codec, bluetooth 5.3, hybrid aktiv støjreduktion (ANC), ambient mode og så skulle de nye headsets have op mod 24 timers samlet spilletid.

I pressemeddelelsen skriver Creative, at det nye headset har specialtilpassede 10mm dynamiske drivere, hvilket skulle være baggrunden for at de kan levere et bredt og naturligt lydspektrum. Samtidig skulle driversystemet være todelt, hvilket skulle være med til at sikre en forvrængningsfri lydoplevelse.


Aurvana Ace 2 har et par funktioner som du ikke vil finde i Ace-model, blandt andet er det muligt at tilpasse støjreduktionsniveauer i realtid i ANC-funktionen, de har også tabsfri hifi-lyd ved 16-bit/44,1 kHz, og et par andre ting der så også er med til at hæve prisen på dem.


Den danske pris foreligger ikke endnu, men Aurvana Ace kan købes til omkring 150 Euro, mens Ace 2 har en pris på 180 Euro.

LÆS OGSÅ: Sonos på vej med headset

ANNONCE