Nyhed

PIST SÅ VAR DE VÆK: Partoutarmbånd til Smukfest 2024 er udsolgt

På mindre end en time var de cirka 30.000 armbånd revet væk

Det er efterhånden almen viden, at man skal have gjort sin fingergymnastik og være hurtig på tasterne, vil man have fat i et partoutarmbånd til Smukfest. I dag var ingen undtagelse.

Klokken 10 blev godt 30.000 armbånd sat til salg, og klokken 10.56 landede det sidste køb. Der er stadig 271 dage, og indtil videre er der kun et enkelt navn, der er blevet offentliggjort. Den massive efterspørgsel kommer dog ikke bag på talsmand Søren Eskildsen. I en pressemeddelelse udtaler han.

"Vi synes oprigtigt, at vores festival er hver en krone værd. Vi ved godt, at det koster mange penge at være på Smukfest, men vi kan se i vores årlige publikumsundersøgelse, at vi fortsat tiltrækker et meget bredt og mangfoldigt publikum. Det er afgørende for os, at vores gæster kan være sammen på tværs af generationer og samfundsmæssige skel i et humoristisk og trygt rum. Noget af det unikke ved Smukfest er netop, at vi fester sammen: Den ufaglærte og professoren, københavneren og randrusianeren, teenageren og efterlønneren. Her kan vi tage et fælles frikvarter fra alt det, der normalt skiller os ad – og bare være sammen og have det rart.”


Smukfest slog for første gang dørene op i 1980, dengang under navnet Skanderborg Festival. I løbet af sin 43 år lange levetid har Smukfest inviteret publikum med til en skovfest af den helt store kaliber, der byder på underholdning i alle afskygninger.

 ”Vi er en musikfestival, men en festival er mange ting. Vi præsenterer op mod 200 navne og et overflødighedshorn af andre oplevelser. Den fysiske ramme for arrangementet er en kæmpe del af den festivaloplevelse, vi bruger mange ressourcer på at skabe, og man som gæst betaler for. Måske er det derfor, at nogle også forholder sig til, hvor mange vi er i skoven, når der er allermest tryk på festen. Vi udvidede Bøgepladsen for to år siden, og vi er stadig i gang med at justere på indretningen og dermed hjælpe publikum til at få det bedste ud af skoven,” fortæller Eskildsen videre i pressemeddelelsen.

Og hvad så, hvis man ikke var en af de heldige, der i dag fik erhvervet sig armbånd? Så er der heldigvis stadig muligheder for at komme med på festival, fortæller Eskildsen afsluttende. 


”Antallet af partoutbilletter i 2024 er det samme som i 2023, cirka 30.000. Når vi kender musikprogrammet og andre afgørende faktorer for sikkerheden og den gode oplevelse, sætter vi antal på dagsbilletterne. Dem kan man købe fra den 6. februar.”

Talsmand for Smukfest takker af: "Jeg vil gerne være én af dem, der tør sadle om, selvom det går godt"

ANNONCE