Nyhed

PREMIERE: Rigmor formidler styrken i at lægge fortiden bag sig med ny musikvideo – se den her

Rigmor følger op på førstesinglen fra deres kommende andet album med en musikvideo

For et par uger siden, den 10. november, udgav det aarhusianske indieband Rigmor singlen ”Alt det du gør” som første smagsprøve på deres andet album, som lander i foråret 2024.

”’Alt det du gør’ handler om et hjerte i smerte, men det kan være i mange forskellige afskygninger. Sangen kan handle om et mislykket forhold lige så vel som at miste en del af sig selv – alt efter lytterens situation. Det synes vi er en væsentlig del af vores sangskrivning på dette album,” fortalte Rigmor i forbindelse med udgivelsen af singlen i en pressemeddelelse.

Nu følger bandet så op på førstesinglen med en ny musikvideo, som uddyber sangens univers endnu mere. Om tematikken i musikvideoen fortæller Rigmor:


”Vi synes, videoens budskab er en smuk fortolkning af temaet i vores sang ’Alt det du gør’. For os handler sangen især om at finde styrke i svære situationer, i videoen at finde styrke til at lægge fortiden bag sig. Det er noget, vi måske alle kan have brug for engang imellem.”  

Rigmor debuterede i 2022 med albummet Glade blinde børn, og med sange som tager udgangspunkt i Michael Strunges digte. Albummet modtog fem stjerner af GAFFAs anmelder, som fremhævede bandets mod for at lege med det litterære arvesølv, men uden at ryste på hænderne:

”Musikalsk befinder vi os i afdelingen for eftertænksom og let melankolsk indiepoprock, og de ganske melodiske sange er ofte holdt i midt-tempo. Et af bandets helt store aktiver er sanger Sarah Wichmanns smukke, meget rene og let vemodige vokal, som er iscenesat i et forholdsvis enkelt og meget velproduceret lydbillede, hvor de enkelte instrumenter – guitar, bas, trommer, tangenter – står tydeligt frem. Det gælder ikke mindst det utroligt fængende åbningsnummer, ”Det er lige meget,” hvor gruppen tilmed får brudt den klassiske hitskabelon ved ikke at veksle løbende mellem vers og omkvæd, men først afvikle alle vers, så alle omkvæd,” lød vurderingen blandt andet.


Se musikvideoen til ”Alt det du gør” nedenunder

Rigmor koncertanmeldelse: Hårdtslående, pragtfuld poesi lyste over Aarhus


ANNONCE