Nyhed

TÆNK SENERE: Tate McRae kommer til Danmark - med nyt album i bagagen

Billetterne til den 20-årige canadiers forestående turné går i salg lige om lidt

Hun blev landskendt i hjemlandet Canada allerede som 13-årig, da hun - som den første canadier - nåede til finalen i det populære tv-program So You Think You Can Dance. Ikke længe efter gik hendes sang "One Day" viralt - og siden er det gået stærkt for Tate McRae.

Nu har den i dag 20-årige sanger så annonceret sit andet studiealbum - samt en verdensturné, som også inkluderer et besøg i Falconer Salen i København den 4. maj 2024. Billetter koster 380 kroner plus gebyr og sættes i salg via Livenation den 9. november klokken 10.00 og et døgn senere via Ticketmaster.

McRaes kommende album udkommer 8. december og har fået titlen Think Later. Albummet følger op hendes to ep'er All the Things I Never Said (2020) og Too Young to be Sad (2021) og sidste års debutalbum I Used to Think I Could Fly.


At dømme efter hypen og streamingtallene kan der meget vel blive rift om billetterne til turnéen, som indledes i Dublin den 17. april og besøger en lang række europæiske byer henover en god måneds tid.

Herefter tager McRae en lille pause, inden hun indleder den nordamerikanske turné med et hometown show i Calgary, Canada den 5. juli. 

ANMELDERNE HAR ORDET: Årets 17 bedste album ifølge Anders Bøgh


ANNONCE