Nyhed

I juni leverede de en magtdemonstration af en koncert. Nu er Fabräk klar med ny turné

Til foråret indtager Fabräk landets fire største byer med deres sveddryppende og energiske koncerter

Det er gået stærkt for den danske punkrap-duo Fabräk. På ganske få år er de gået fra udelukkende at udgive trapmusik på mediet Soundcloud, til snart at have udgivet to kritikerroste studiealbum, høstet stjerner for deres eksplosive liveshows samt sikret en nominering til Danish Music Awards 2022 i kategorien ”Årets nye livenavn”.

Tilbage i juni måned leverede de desuden en magtdemonstration af en intimkoncert på Kanten i Esbjerg, som, ifølge GAFFAs anmelder Alexander Hemstedt, næsten formåede at jævne spillestedet med jorden.

”Efter nogle tekniske problemer ved bassisten får vi blandt andet "To Fingre" og "Jeg skater ik' " med fællessang, dans og masser af hoppen. Bundniveauet er vibe- og stemningsmæssigt yderst højt, og Esbjergs Kanten sætter rammerne for den perfekte intim-koncertaften. Fabräk, der efterhånden spiller på steder så store som Store Vega, nyder tydeligvis denne intimkoncert med deres dedikerede fans. Tilbage til rødderne,” lød det blandt andet om koncerten, der i øvrigt modtog fem stjerner af Hemstedt.


Nu er Fabräk klar til endnu engang at invitere publikum ind i deres højenergiske liveunivers, når de til maj 2024 besøger landets fire største byer på en mini-turné.

Læs også: Fabräk: ”Vi kan godt lide at lave smadrede ting. Det skal gerne være ondt.”

Fabräk udgav tidligere på året deres andet studiealbum efter debutalbummet Rige børn leger bedst. GAFFAs Adam Bouttai gav det nye album, som har titlen 7”, fem stjerner med ordene (Anti)punk-duo brokker og brækker sig med anarkistisk overlegenhed.


”Hvad jeg tidligere måtte have af anker over for svingende produktionskvaliteter bliver i den grad gjort til skamme. Det er Carsten Heller-kvalitet fra allerøverste hylde. Fire tracks, hvoraf tre er sindssygt gode. Cxrtier og Sixten gør alt det rigtige med denne organiske og fantastisk klingende udgivelse. En kondenseret udgivelse med punk-overdrive og vanvittig god tekstforfatning. Fabräk smider deres hidtil mest kohærente skæring. Bedømmelsen kan ikke være anderledes: To tommelfingre op,” hed vurderingen af albummet.

Det officielle billetsalg til koncerterne 2024 starter den 1. november klokken 10 via AllThingsLive.

Se turnédatoerne nedenfor


  • 3. maj – Studenterhuset, Aalborg
  • 4. maj – Posten, Odense
  • 10. maj – VoxHall, Aarhus
  • 11. maj – Store Vega, København

INTERVIEW: Fabräk er en beskidt fuck-finger op i småborgerlighedens røvhul

 

ANNONCE