Nyhed

ÆNDRER SIG IKKE: Hør to nye singler fra Fabräk

Fabräk udgiver nye sange og lover samtidig, at deres næste album udkommer i løbet af de næste par måneder

Fabräk blev hurtigt til nogle, man skulle holde øje med, og det ændrer sig tilsyneladende ikke foreløbig. Bandet udgiver nemlig to sange i dag - ”Ændrer sig ik” og ”Danser smerten væk” - og lover samtidig at have deres andet album klar, inden de tager på turné til maj i år. 

Bandet havde deres debut med albummet Rige børn leger bedst, og de to rappere er efterfølgende blevet rost af de danske musikkritikere. Blandt andet her på GAFFA, hvor de ved deres koncert i juni sidste år, høstede fem stjerner fra vores anmelder:

"Vi får det første klimaks ved hjælp af "Papirtiger", hvor gulvet på Kantens 1. sal gynger. Fabräk minder undertegnende ekstremt om østtyske Kraftklub, der er gigastore syd for grænsen med deres indie-pop-punk og numre som blandt andet "Songs für Liam" med mere end 50.000.000 afspilninger,” lød det fra vores anmelder, som tilføjer:


”Naturligvis er det pærer og bananer at sammenligne verdens tredjestørste musikmarked med Danmark. Pointen er blot at fremhæve Fabräks store potentiale i det skandinaviske område."

Som vores anmelder også nævner, har de også besøgt det skandinaviske område, hvilket også viser sig på den nye single ”Danser smerten væk”, hvor duoen får besøg af den norske rapper Martin Hazy. Rapduoen mødte Martin Hazy i forbindelse med en koncert til festivalen Berfen Fest i Bergen, som ledte til en tur i studiet.

De to sange er ”forskellige skildringer af samme liv med høj fart og promille - og hvor forskelligt livet kan føles, når man er omringet af venner på et dansegulv til, når man pludselig går en tur på Amager Strand alene,” lyder det i en pressemeddelelse.


Sidste gang der var nyt musik fra gruppen, var da de udgav ep’en 7” sidste år. Her indsamlede de også fem stjerner fra GAFFA med ordene: ”På den fire-track lange ep 7’’ gør duoen dog alt det rigtige – endda på overlegen vis.”

Du kan se en teaser for de to nye numre her - og høre dem på din foretrukne streamingtjeneste:


INTERVIEW: Fabräk er en beskidt fuck-finger op i småborgerlighedens røvhul

ANNONCE