Nyhed

EFTER LIVSKRISE: Jacob Bellens klar med nyt album og turnédatoer

"At finde ud af, hvem du virkelig er, kan være en ekstremt vanskelig pille at sluge"

Han slog igennem med bandet I Got You on Tape tilbage i 00'erne, solodebuterede med The Daisy Age i 2012 og var senest albumaktuel med My Heart Is Hungry And The Days Go By So Quickly for tre år siden. Nu har Jacob Bellens så annonceret nyt album, som følges til dørs af seks koncerter til foråret.

Det kommende album udkommer digitalt og på vinyl den 6. oktober. Det har fået titlen Off My Meds og udkommer ifølge en pressemeddelelse i kølvandet på en større livskrise for den i dag 44-årige musiker.

- Jeg lavede albummet på et tidspunkt, hvor jeg tvivlede på alt i mit liv. Min evne til at fungere i samfundet, hvem jeg selv var og min værdi som kunstner, far og omsorgsperson. Jeg begyndte at male, skrive digte og lave mere fysisk og intuitiv musik, end jeg havde gjort før, udtaler Bellens og tilføjer:


- At finde ud af, hvem du virkelig er, kan være en ekstremt svær pille at sluge, og for mig forekommer valget binært, nærmest matrix-agtigt. Hvis du vælger at se alle de skamfulde og forfærdelige sider af din personlighed for hvad de er, er der ingen vej tilbage. Men hvis du gør det, i stedet for at blive ved med at flygte fra dig selv, venter der et nyt liv på den anden side.

GAFFA har fulgt Jacob Bellens fra starten med I Got You On Tape, som vi anmeldte live første gang på Spot Festival i forsommeren 2005 og nogle måneder senere i den aarhusianske kunstbiograf Øst for Paradis. Samme år albumdebuterede Bellens med sit andet musikalske projekt, duoen Murder.

Tidligere i år udkom et "nyt" album fra I Got You on Tape - oprindeligt indspillet tilbage i 2004, men dengang skrinlagt. I midten af oktober giver I Got You On Tape koncerter på henholdsvis Voxhall i Aarhus og Bremen Teater i København. Og til foråret er der altså mulighed for at høre Bellens live i eget navn med sangene fra det nye album.


22/2 - Paletten, Viborg 

23/2 - Voxhall, Aarhus

24/2 - Posten, Odense


29/2 - Harders, Svendborg

1/3 - Tapperiet, Køge

2/3 - Vega, København


Murder genopstår – for en enkelt aften

ANNONCE