Nyhed

Hotel Cecil inviterer til eksklusive midnatskoncerter

GAFFA.dk – alt om musik

00.00 – Det er navnet på en ny koncertrække på Hotel Cecil med fem forskellige artister

Det københavnske spillested Hotel Cecil tager udgangspunkt i det mytiske tidspunkt det er, når klokken slår tolv, og der sker et skift fra dag til dag. Over fem dage i april måned vil fem forskellige artister gå på scenen lige, når klokken slår tolv: Thøger Dixgaard, Jacob Bellens, Lowly, Myrkur, og Mikael Simpson.

De fem kunstnere har alle fået ros af vores anmeldere gennem tiden. Myrkurs album Folkesange fik blandt andet fem stjerner med følgende rosende ord:


”Hver detalje står tydeligt frem i det dragende lydbillede – lyt bare til strengene i "Harpens Kraft" eller trommen i "Ramund", der i det hele taget er et pragtstykke med sine drone-lignende strygere og de elegante knæk i Myrkurs stemme. Smukt, men med en iboende, utæmmet vildskab, der lyder som om, den kan bryde ud i lys lue, når end det skal være”

LÆS OGSÅ: Bjergtagende musikalsk skønhed med iboende vildskab 

De eksklusive koncerter vil være med et begrænset antal siddepladser af hensyn til COVID-19-restriktionerne, og der vil ikke komme ekstra shows.


Der er altså en særlig mulighed for at opleve nogle markante danske kunstnere lyse op midt om natten, efter den mørke tid, corona har bragt med sig.

Billetter til arrangementerne kan købes via Ticketmaster fra fredag kl 10.00.

De forskellige koncerter foregår følgende dage:


3.4. Thøger Dixgaard

16.4. Jacob Bellens

17.4. Lowly 


24.4. Myrkur 

30.4. Mikael Simpson 

Varm op med Myrkurs "Ella" fra albummet Folkesange:

ANNONCE