Nyhed

IKKE FOR BØRN: Till Lindemann udgiver chokvideo og annoncerer nyt album

Till Lindemann offentliggør ny single "Zunge" og annoncerer samtidigt et nyt album af samme titel

Efter en yderst turbulent tid med beskyldninger om seksuelle overgreb og en beslutning om, at der ikke rejses tiltale af Berlin statsadvokat, ser fremtiden for Rammstein og gruppens sanger Till Lindemann formentlig godt ud.

Nu offentliggør Till Lindemann en ny solosingle, "Zunge", og annoncerer samtidig et nyt album af samme titel. Se den dramatiske video til "Zunge" nedenfor.

Albummet udkommer fredag den 3. november i år, det vil sige fem dage før Till Lindemanns europæiske turné starter, hvor han blandt andet kommer forbi Malmö og Hamburg. Koncerten i Hamburg er udsolgt, mens der fortsat kan købes billetter til Malmö-koncerten.


"Zunge" er en sang og musikvideo i den genkendelige Till Lindemann-stil. Videoen starter med en disclaimer, der siger, at alt i videoen blev gennemført af professionelle og ikke skal efterlignes derhjemme. Man skal derudover være 18 år gammel for at kunne se videoen på YouTube. Lindemann trækker en mavesonde op af sin egen hals, og idet sonden forlader munden, begynder han at synge. Videoen har en del elementer, der visuelt set er lige i skabet. Dog er der også detaljer, der kan virke stødende for nogle. 

Teksten omhandler sindets indre kampe med tungen som symbol. Lindemann synger blandt andet: "Meine Zunge hat keinen Knochen und so sag ich, was ich will. Ach mein Herz, das ist gebrochen, doch es schlägt noch, steht nie still." ("Min tunge har ingen knogler og så siger jeg, hvad jeg vil. Ak mit hjerte, det er itu, dog slår det, står aldrig stille", red.)

Albummet Zunge udkommer som Ltd. Edition Fanbox, vinyl samt cd-digipack. Hvilket pladeselskab der står bag, er endnu ikke er offentliggjort, og albummet kan pt. kun forudbestilles via Rammsteins officielle fanshop og ikke via andre platforme. Om dette ændres, eller om Universal Music Germany ikke står bagved promoveringen af albummet, vides ikke. Dog står der ved singlen på Spotify ikke "under exclusive license to Universal Music Gmbh", som det ellers er tilfældet ved Till Lindemann sange, hvilket kunne indikere, at Till Lindemann udgiver albummet i eget regi og ikke igennem Universal Music Germany.


LÆS OGSÅ: KOMMENTAR: Hvad er fremtiden for Rammstein efter dagens lukning af sagen mod Lindemann?

Se videoen til "Zunge":


 

 

ANNONCE