Nyhed

LIVSERFARINGER OVER NEDERLAG: Astrid Cordes fuldender trilogi – og tager på turné

Den danske sanger og sangskriver udgiver sidste kapitel af sin ep-trilogi

Efter et anmelderrost andet kapitel er Astrid Cordes nu klar til at sætte det sidste punktum. Baby's Still Asleep er titlen på det tredje og afsluttende udspil i en EP-trilogi, der fortæller historien om at blive mor og forældre for første gang.

I en pressemeddelelse uddyber Cordes, hvordan hun oplevede pludselig at stå i rollen som mor:

”Jeg har aldrig oplevet noget, der aktiverede så stor en del af mit følelsesregister på én gang som at få et barn. Det er totalt uoverskueligt og fuldstændig selvfølgeligt, smukt og skrækindjagende. Det giver mig styrke og sårbarhed, det fylder alt og intet på samme tid. Alt er forandret og alligevel er alt det samme,” fortæller hun.


Baby's Still Asleep er lavet i tæt samarbejde med Cordes' faste producer, Jacob Brøndlund. På det nye album har Cordes givet sig selv plads til at udvide paletten og søge andre musikalske veje. Den nye lyd er blandt andet opstået ved, at hun har valgt at overgive sig til hverdagen i stedet for sine drømme. I pressemeddelelsen uddyber hun: 

"Hver dag øver jeg mig på at leve det liv, jeg er havnet i – i stedet for at længes efter et andet. Jeg har på egen krop lært, at hvis man fortaber sig i sine drømme, bliver der ikke plads til, at der kan ske noget som helst i virkeligheden. Jeg tror til gengæld på, at hvis man overgiver sig til virkeligheden – hvor uretfærdig og kaotisk, den end må synes – så bliver der rent faktisk plads til at vokse, lege og leve – og til at drømmene kan gå i opfyldelse."

I forlængelse af det nye album annoncerer Cordes en række koncerter til november, hvor publikum kan opleve hende udfolde hele EP-trilogien.


"Det er livserfaringer over nederlag og sejre, men mest af alt accepten af det fejlbarlige menneske og om at overgive sig til det største i livet og alt, det bringer med sig af kaos og kærlighed," lyder beskrivelsen af den samlede trilogi. 

Sidste gang, GAFFA anmeldte en koncert af Cordes, var til Spot Festival 2022 i Aarhus, hvor hun spillede på Salling Rooftop. GAFFAs Ole Rosenstand Svidt kaldte Cordes' musik for "høj sangskrivnings-niveau og kvitterede med fire stjerner. 

Datoer for efterårets koncerter


09/11 HARDERS, Svendborg

10/11 RUST, København

17/11 STUDENTERHUSET, Aalborg


18/11 JELLING MUSIKFORENING, Jelling

30/11 POSTEN, Odense


ANMELDELSE: En elegant og vellykket helhed… del 1

ANNONCE