Nyhed

Populært indierockband mister to medlemmer - men fortsætter som trio

Elleve år efter femstjernede koncerter i Danmark bliver irsk indierock-kvintet reduceret til trioformat

I 2019 aflyste Snow Patrol deres planlagte koncert i KB Hallen med kort varsel. Og nu er chancen for at opleve det irske indierockband tilsyneladende definitivt forpasset - i al fald i sin hidtidige form.

Bandets trommeslager og bassist, Jonny Quinn og Paul Wilson har nemlig meddelt deres afgang fra bandet, som dog vælger at fortsætte som en trio efter den kedelige nyhed. 

"Vi er sønderknuste over, at de har besluttet at forlade os, men ønsker dem al mulig lykke, succes, glæde, medfølelse og alt, hvad de måtte ønske i deres fremtidige foretagender," skriver forsanger Gar Lightbody på Facebook og uddyber:


"Nate, JMD og jeg selv vil fortsætte SP og der kommer et nyt album næste år, men mere om det på et passende tidspunkt."

Snow Patrol i Falconer Salen, februar 2012.
Snow Patrol i Falconer Salen, februar 2012.

I det det følelsesladede opslag hylder Lighthouse desuden sine nu forhenværende bandkolleger, og kalder blandt andet Quinn for "mere end en trommeslager" - med henvisning til det forhold, at Quinn ofte påtog sig en række management-opgaver for bandet.


Om bassisten Paul Wilson skriver Lightbody blandt andet, at han kan "spille alle instrumenter, så måske var basspillet en smule begrænsende for ham" og roste Wilson for sin humoristiske sans.

Snow Patrol albumdebuterede med Songs for Polar Bears i 1998 og fulgte op med When It's All Over We Still Have to Clear Up tre år senere. De kunne opleves i Vega i 2009, i KB Hallen i 2010 og i både Falkoner Salen og på Northside Festival i 2012.

Så neutralt at intet fænger


ANNONCE