Nyhed

Snow Patrol giver dansk koncert

GAFFA – alt om musik

Det nordirske band gæster landet for første gang i syv år

Snow Patrol udsendte i maj sidste år deres første album i syv år, og nu er bandet klar til at følge udgivelsen af Wildness op med en Europaturné, der bringer dem til K.B. Hallen 10. juni. Det bliver også deres første danske koncert i syv år.
 
Sanger Gary Lightbody og resten af Snow Patrol startede karrieren i 1994 som Polarbear, men skiftede navn i 1997 og debuterede året efter med Songs for Polarbears. Vi skulle dog frem til 2003 og det tredje album Final Straw, før indiepop/rockbandet slog stort igennem med singler som ”Spitting Games”, ”Run” og ”Chocolate”. Successen blev kun endnu større med 2006-albummet Eyes Open, der gik nummer et i England og var det bedst sælgende album i England det år, og hvorfra sange som ”You’re All I Have” og ”Chasing Cars” var store hits.

LÆS OGSÅ: VIDEO: James Corden i dybfølt duet med Snow Patrols Gary Lightbody
 
Successen fortsatte på de følgende tre plader, men herefter valgte bandet at tage en længere pause. Inden medlemmerne gik hver til sit, nåede Snow Patrol dog at spille på NorthSide 2012, hvor de afsluttede festivalen. Dengang gav GAFFA fem stjerner og følgende ros med på vejen: ”Der er højt til loftet, og hænderne er i vejret under et veltilrettelagt sæt, der emmer af charme og overskud."

LÆS OGSÅ: Ukuelige Snow Patrol leverer et flot punktum for en vellykket festival

Sidste år gjorde Snow Patrol så comeback med albummet Wildness, og nu kommer de tilbage til Danmark.
 
Snow Patrol spiller i K.B. Hallen mandag 10. juni, og billetter kan købes via Billetlugen.dk fra fredag 1. februar kl. 10.00.

Varm op med "Don't Give In" fra albummet Wildness:

ANNONCE