Nyhed

Fontaines D.C. kommer til Danmark

Billetsalget går i gang lige om lidt

I april kunne Fontaines D.C. fortælle, at de til august udgiver nyt album under titlen Romance. De kan nu også annoncere, at de den 9. november spiller i K. B. Hallen. Fontaines D.C. har tidligere besøgt Danmark - senest spillede de på Roskilde Festival i 2022. Her fik de en trestjernet anmeldelse af GAFFA.

”Koncerten ender i eufori. Ikke overraskende, for det er netop det, meget musik opstået af den irske og britiske rockkultur, hvor storslåede anthems smøres ind i en dyrisk løssluppenhed, formår at mestre. Men det er svært at sige, om effekten havde været den samme lørdag eftermiddag på Roskilde, havde vi ikke været tre år uden en festival," skrev vores anmelder og fortsatte:

"Publikum er sultne efter musik. Jeg forstår dem, og der skal formentlig meget til at skuffe, mens du står i 25 graders varme med en liter vin i favnen. Men måske har tre års pause sat sig lidt for godt fat i bandet. Måske er det de britiske idoler, der følges for lineært, og måske er det bare et par babysteps i den rigtige retning, der skal til. Men hvor festen kunne have været enorm, endte den i stedet som noget, man måtte nøjes med,” 


Godt tre måneder tidligere havde bandet spillet i Store Vega, hvor de fik en firestjernet anmeldelse. Fontaines D.C.s frontmand, Grian Chatten udgav sidste år sin solodebut Chaos for the Fly.

"Når man nu ved, at fjerde Fontaines-album er i støbeskeen, kan man roligt tage Chaos for the Fly til sit indiehjerte. Det er stærk solo-melankoli," konstaterede GAFFAs Kristian Bach Petersen i sin firestjernede anmeldelse af dét udspil.

Billetsalget til koncerten i KB Hallen går i gang fredag den 3. maj klokken 10.


Stilsikker opfølger fra irske postpunkere

ANNONCE