Nyhed

FRA ZAR PAULO TIL FRITID: Hør forsanger Emil Vammens nye sideprojekt

Emil Vammen er gået sammen med en kammerat fra konservatoriet og er nu klar med debutalbum

Det står ikke stille, når man er med i Zar Paulo. Der er et nyt album, der skal indspilles, koncerter der skal spilles, og studier der skal passes. Ikke desto mindre har Zar Paulos forsanger Emil Vammen lavet et musikalsk sideprojekt ved navn Fritid, som i fredags udgav debutalbummet Plads til hinanden, som indeholder ni nye sange.

Til dagligt går Emil Vammen på Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus, hvor han studerer sangskrivning. Her har han mødt sangskriveren og produceren Mads Morville, og sammen har de lavet bandet Fritid.

De mødte hinanden til en kælderkoncert på en højskole i Vejle.


”Jeg havde lige spillet en ny, rimelig langt ude sang på den lille open mic-scene og var på vej i baren for at købe øl. Mads stopper mig i menneskemængden og spørger, om vi ikke liiiiiige skal prøve at lave noget musik sammen snart. Jeg svarer ja, og så langer Mads sin gigantiske hånd helt op i mit ansigt, hæver lillefingeren og siger: ’Pinky promise?’” fortæller Vammen om deres møde, i en pressemeddelelse.

Ifølge pressemeddelelsen er de ni sange en legeplads for de to musikere, hvor de bruger gamle guitarriffs, optagelser af en fodgængerovergang og vokaler indspillet på en walkie-talkie.

”Vi taler tit om, at Fritid er det mest poppede jeg nogensinde har lavet, hvorimod det for Emil er det mest eksperimenterende, han nogensinde har lavet. Det er der super meget energi i. Hver for sig har vi hver vores smag, men når vi er sammen er vi altædende,” slutter Morville pressemeddelelsen af.


 

VIDEO: Ridderne om det runde bord bliver overrasket af Lasse Dein med GAFFA-Pris


ANNONCE