Nyhed

NYMALET: Det musikalske all-star-kollektiv udgiver ny single

Nymalet overrasker med ny single efter tre års ventetid

Musikkollektivet Nymalet består af kendte ansigter, som sammen udgiver den nye single "Galoperende Hjerte". Holdet inkluderer Torben Guldager (Jørck), Trine Jørck (Jørck), Asger Techau (solist og Kashmir), Johan Olsen (Magtens Korridorer, Pligten Kalder), Christian Hjelm (solist, tidligere Figurines), Daniel Buchwald (Kúlu, fotograf og videoskaber) og Katinka Bjerregaard (Katinka).

"Galoperende Hjerte" er den første udgivelse siden Nymalet udgav deres EP Syv Lag i 2021. Sangen er en forårssang, og bliver beskrevet i en pressemeddelelse som lyden af "kåde forårsfornemmelser".

"Spotter dig stadig i mængden i den centrale del af byen / I et åndehul i skyen /  Tæmmer du mit, så tæmmer jeg dit galoperende hjerte". 


Nymalet blev oprindeligt skabt som et post-corona-projekt, som med koncerter skulle fejre et 2021 frit fra håndsprit og restriktioner, og at pandemien endelig var overstået ‒ indtil pandemien stædigt valgte at fortsætte. Gruppen endte alligevel med at udsende deres EP, og er den dag i dag stadig aktive i fællesskabet. 

Hør selv "Galoperende Hjerte" nedenfor.


LÆS OGSÅ: Stjernehold leverer legesygt potentiale på ep

ANNONCE