Nyhed

Mouritz/Hørslev Projektet drager på vinterturné - uden Lone Hørslev

Tre år efter seneste albumudgivelse er Mouritz/Hørslev Projektet nu klar til at indtage scenen

En "påmindelse om poesiens trodsige skønhed", kaldte GAFFAs anmelder albummet Lykkelige mennesker i en anmeldelse af Mouritz/Hørslev Projektets seneste udgivelse, der udkom i 2021.

Her tre år efter, er Mouritz/Hørslev Projektet nu klar til at indtage adskillige scener tværs gennem landet, når de drager ud på deres vinterturné under titlen Lykkelige mennesker Tour

Mouritz/Hørslev Projektet kombinerer Lone Hørslevs poetiske evner med Mads Mouritz's musikalske færdigheder og har i selskab med et musikerhold udgivet hele fire albums siden gruppens debut i 2007, der blev efterfulgt af debutalbummet Blik, bang og bang


Lone Hørslev er forfatter og udgav for nyligt romanen Svømmende, rygende, grædende, der omhandler en kvinde i 40'erne med et alkoholproblem. Romanen kommer i kølvandet på Lone Hørslevs egne refleksioner om hendes fortid med alkoholen og hun fortæller i et interview med Alt, at hun delte mange af de overvejelser og tanker om alkohol som hovedpersonen Anna har.

Lone Hørslev deltager ikke selv på turnéen, men hendes tekster bliver sunget og spillet af Mads Mouritz og det band, der optræder på albummet, og desuden har optrådt på alle Mouritz/Hørslev Projektets tidligere plader.

Anden part af projektet, Mads Mouritz har ligeledes haft et begivenhedsrigt 2024 efter, at to af Mouritz/Hørslev Projektets sange, "Alting var smukkere" og "Termodragten", optrådte i dette års X Factor, er musikeren nemlig blevet booket af flere spillesteder i løbet af sommeren.


Mads Mouritz har derfor optrådt på blandt andet 18b i Harboøre, Vinkapellet på Samsø og festivalen Havblik på Bogø. Mads Mouritz fortalte desuden til Folkebladet Lemvig, at de, efter X Factor, har oplevet at aldersspændet for deres koncerter har rykket sig gevaldigt, og at flere unge mennesker er begyndt at dukke op blandt publikum: "That's a first," fortalte han.

Nu gør Mouritz/Hørslev Projektet, sig så klar til igen at drage ud og dele deres musik fra albummet Lykkelige mennesker, med både det ældre og det yngre publikum.

Mouritz/Hørslev Projektet kan opleves her: 
23.01 – Lille VEGA, København
24.01 – Dexter, Odense
30.01 – Generator, Ringkøbing
31.01 – Paletten, Viborg
01.02 – Lille Sal, Musikhuset Aarhus
07.02 – Walthers Musikcafé, Skanderborg
08.02 – Stars, Vordingborg
13.02 – Maskinhallen, Frederikshavn
14.02 – Intimsalen, Musikkens Hus, Aalborg
15.02 – Bygningen, Vejle

ANMELDELSE: Påmindelse om poesiens trodsige skønhed


ANNONCE