Nyhed

PinkPantheress aflyser alle koncerter

Få uger efter tostjernet Roskilde-koncert har det britiske fænomen aflyst alle kommende optrædener

”Det er med tungt hjerte, jeg desværre må meddele, at jeg ikke er i stand til at forsætte resten af mine liveshows i år,”  meddeler PinkPantheress, der blandt andet medvirker i Troye Sivans hit, ”Rush,”  i en story på Instagram.

Victoria Beverley Walker, som hun rigtigt hedder, begrunder aflysningerne med følgende: ”Det er nødvendigt at fokusere på mit mentale helbred og generelle velbefindende.”

Den 23-årige artist har opvarmet for Olivia Rodrigo, der gæstede Royal Arena tidligere på året, under dennes Guts-turné siden 19. juli i år. Rodrigo må dog undvære PinkPantheress resten af touren, som strækker sig over 94 shows i alt.


Det samme gælder for Coldplays Music of Spheres-turné, hvor PinkPantheress skulle åbne koncerterne i Australien. Derudover omfatter aflysningerne alle koncerter i sangerindens eget navn, herunder sidste tredjedel af hendes Capable of Love Tour, der begyndte tilbage i februar i Dublin. 

Det er kun få uger siden, PinkPantheress lagde andet vejen forbi Roskilde Festival, hvor hun dog måtte tage til takke med en GAFFA-anmeldelse på sølle to stjerner. Her kritiseres "Pain"-sangerinden blandt andet for at glemme sine egne tekster og overordnet set være temmelig pinlig.

At sætte det mentale helbred i første række er generelt blevet mere udbredt i musikbranchen gennem de sidste år. I 2022 udmeldte hendes canadiske kollega, Shawn Mendes, at han måtte aflyse sin turné, herunder også sin koncert i Danmark, da han havde brug for en pause.


Året efter aflyste Justin Bieber sin verdensturné, i første omgang på ubestemt tid og senere helt, angiveligt for at værne om både sit mentale- og fysiske helbred. Herhjemme blev en pause for den fremadstormende Tobias Rahim også aktualet, da han fik brug for at bearbejde en opildnende angst.

Netop dette ledte til en større national debat om det mentale helbred, og hvor vigtigt det er at prioritere og lytte til sig selv og trække stikket, hvis det er nødvendigt.

PinkPantheress afslutter sin story på Instagram med at takke Olivia Rodrigo for trods alt at have givet hende platformen til at optræde med flere uforglemmelige shows, og at hun ser frem til at vende tilbage, når hun engang er mentalt ovenpå igen.


Pinlig optræden med TikTok-stjerne - skulle have øvet sig længere tid foran spejlet med hårbørsten

ANNONCE