Nyhed

KUN EN TOGTUR VÆK: Pearl Jam annoncerer stor turné - kommer tæt på Danmark

Grunge-veteranerne har udrullet omfattende turnéplan i kølvandet på albumannoncering

Så er det nu, det sker. For et par dage siden annoncerede Pearl Jam den forestående udgivelse af deres kommende album Dark Matter, som udkommer den 19. april. Samtidig delte bandet titelsangen fra albummet.

Nu har Eddie Vedder og kompagni så rullet den helt store turnéplan ud i kølvandet på albummet. Dark Matter World Tour indledes i Canada i begyndelsen af maj, og herefter er bandet på landevejen helt indtil efteråret.

Turnéen byder på en lang række koncerter i USA og Australien - foruden en europaturné, som folder sig ud over godt tre uger i juni og juli. Registreringen til billetsalget er i gang.


Den europæiske del af turnéen indledes i Dublin den 22/6 og fortsætter til Manchester og London, inden Pearl Jam er booket til at spille to aftener i træk - den 2. og 3. juli - på den store amfiscene Waldbühne i Berlin. De to tyske koncert bliver det nærmeste, Pearl Jam kommer på Danmark i denne ombæring. 

Herefter fortsætter bandet til Spanien og Portugal, hvor de runder europaturen af med en koncert i Lissabon den 13. juli. 

Sidst, Pearl Jam kunne opleves herhjemme, var i Royal Arena i København i sommeren '22. Her kvitterede GAFFAs anmelder med de maksimale seks stjerner - og næsten lige så stor var begejstringen, da bandet udgav deres seneste studiealbum for fire år siden.


Medlemmer fra Nirvana, Pearl Jam og Soundgarden starter band – og overrasker med album

ANNONCE