Nyhed

Direktør for Kulturmødet Mors bliver ny indholdschef hos Smukfest

Efter seks år på posten som direktør for Kulturmødet Mors skifter Trine Bang job

Trine Bang besætter den nyoprettede stilling i foreningen Skanderborg Festivalklub, hvor hun som direktionsmedlem får ansvar for at udvikle den helstøbte festivaloplevelse og følge Smukfest stærkt ind i fremtiden.

Sådan lyder det i en pressemeddelelse fra Skanderborg Festival. 

Fra 1. april skifter Trine Bang altså direktør-rollen hos Kulturmødet Mors ud med Skanderborg Festival og tiltræder i en nyoprettet stilling som indholdschef, med den plads i direktionen, der blev ledig, da talsmand Søren Eskildsen sidste år takkede af i Skanderborg Festivalklub for at gå nye veje og starte egen virksomhed. 

”Vi ser Trine Bang som en yderst kompetent og bred kulturprofil, og jeg er sikker på, at hun og Walther kan skabe magi sammen. Timingen kunne ikke være bedre,” siger Morten Riisgaard-Dam, bestyrelsesformand i Skanderborg Festivalklub, foreningen bag Smukfest.

Selvom Trine Bang bliver ved roret på Mors et par måneder endnu for at sikre Kulturmødets økonomiske rammer og programlægningen for 2024, efterlader hun kulturmødet ved en skillevej. Sådan beskrives det hos Kulturmonitor, som har talt med formand for Kulturmødet og borgmester i Morsø Kommune, Hans Ejner Bertelsen, og med Trine Bang selv, om hendes afgang. 

På få år har kulturmødet nemlig fået status som en af landets vigtigste begivenheder i det danske kulturliv, og med Trine Bangs afgang bliver det spændende at se, hvad eventet fremover vil have fokus på. Bliver det endnu større og mere tilgængeligt for den øvrige befolkning, eller fastholdes det som et mere lukket event for kulturbranchen?

En helt særlig hospicekoncert: Mette skaber sange i nuet i fællesskab med hospicepatienter


ANNONCE