Nyhed

MUSIK TIL DANMARK: Nils Frahm giver to særlige danske koncerter

Den kritikerroste tyske komponist, producer og pianist inviterer danske kunstnere med ombord ved to koncerter i april

Det er to år siden, Nils Frahm udgav sit seneste album. Det hed Music for Animals, og blev fulgt til dørs af en seksstjernet koncert i Operaen i København i oktober 2022. 

Nu er Frahm så aktuel med Musik til Danmark, som ikke er titlen på et album, men derimod overskriften for to koncerter på Vega i København, hvor Frahm vil invitere danske kunstnere med på scenen og i det hele taget markere sin inspiration fra Danmark. Det fremgår af en pressemeddelelse, hvor Frahm sætter ord på netop omgivelsernes betydning for den kreative proces:

”Inspirationen fra, hvor du befinder dig og hvem du er sammen med, er vigtig for hvordan musikken og stemningen bliver. Jeg kan godt lide at understøtte det i koncert-titlen, så man ved, at det bliver et unikt øjeblik, der ikke kan gentages. Og med Musik til Danmark bliver det en dybere forbindelse, fordi jeg kommer til at være der længere tid og lave projekter udenom koncerterne,” forklarer Nils Frahm. 


Frahm optrådte senest på Vega i 2018, og glæder sig efter eget udsagn til at komme tilbage til april:

”Vega er et venligt, varmt og indbydende spillested med alt sit træ og knirkende gulve, og jeg glæder mig til at komme tilbage. Jeg kan virkelig godt lide den slags venue med karakter og historie, hvor man kan mærke patinaen af de mange shows, der er gået forud i væggene og træet,” udtaler Frahm.

De to koncerter finder sted den 19. og 20. april, og billetsalget går i gang den 31. januar klokken 10.00 via spillestedets hjemmeside. 


Perfekt i ordets reneste betydning

 

ANNONCE