Nyhed

TRIST MELDING: Michael Bolton opereret for svulst i hjernen

Popstjernen sætte karrieren på pause for at komme sig efter en vellykket operation af hjernetumor

Den amerikanske kunstner Michael Bolton cementerede sit ry for adskillige årtier siden, hvor han opnåede anerkendelse både i sit hjemland og globalt.

Selvom han indledte sin musikalske karriere inden for hård rock og metal, hvor han bidrog til bands som Blackjack i perioden 1979-80, var det først som crooner inden for blødere pop-rock-ballader, at han virkelig gjorde sig bemærket.

Denne stilændring viste sig at være en klog beslutning, idet den resulterede en imponerende salgssucces på over 75 millioner solgte albums verden over.

I november '23 udgav han julealbummet Christmas Time. Albummet indeholder cover-versioner af juleklassikere som "Jingle Bell Rock" og "Let It Snow" — sammen med en original sang med titlen "Christmas Isn't Christmas," hvor countrystjernen Mickey Guyton medvirker.


Forleden (5. januar, red.) delte den i dag 70-årige Bolton delte et opslag på Facebook, hvor han fortæller om en uventet udfordring, han stod overfor kort før jul: en hjernetumor. I opslaget takker han det fantastiske lægeteam for en vellykket akut operation og informerer om, at han nu opholder sig hjemme med sin familie.

Selvom sygdommen kræver en midlertidig pause for den verdenskendte kunstners virke, forsikrer Bolton sine fans om, at han vil dedikere de næste par måneder til at komme sig. Han udtrykker, at det altid er svært at skuffe sine fans eller udsætte shows, men forsikrer samtidig om, at han vil arbejde hårdt for at komme tilbage til at optræde snart.


Bolton afslutter med at takke for den kærlighed og støtte, han har modtaget gennem årene fra sine fans. Han lover at opdatere dem om sin situation, så snart det er muligt, og værdsætter alle de positive beskeder, han har modtaget.

Han læner sig op af den ufarlige, sløvende underholdningsmusik, som er så present og afholdt i USA, selvom den ofte er så kedelig

ANNONCE