Nyhed

Michael Bolton også til Vejle

Den amerikanske smørtenor gæster også provinsen efter koncert i København

Michael Bolton, den millionsælgende amerikanske sanger og sangskriver med den bløde stemme, udgav i september albummet "One World One Love", og i den forbindelse er han draget ud på en efterårsturné, der bragte ham forbi Falkoner Salen i København i sidste uge.

Michael Bolton kommer dog snart tilbage til Danmark igen, idet han også lægger vejen forbi Vejle Musikteater 31. januar 2010. Og her vil han formodentlig, ligesom i København, både dykke ned i bagkataloget, der rummer storhits som "How Can We Be Lovers", "How Am I Supposed To Love You" og "When A Man Loves A Woman" og byde på nye sange, som eksempelvis "I Hope It's Too Late" og sin fortolkning af "Crazy Love" (Van Morrison), der findes på det kommende album.

Her finder man også duetter med Lady Gaga og Ne-Yo, der viser, at Bolton efter 35 år i musikbranchen stadig holder øje med de unge talenter, hvilket har gjort sig gældende gennem hele hans karriere, hvor han blandt har skrevet hits til navne som Laura Branigan og Jennifer Rush.

GAFFAs anmelder Maria Therese Seefeldt Stæhr var meget tilfreds med koncert i Falconer i sidste uge, hvor hun uddelte fem stjerner og blandt andet skrev følgende: "En lidt stille start blev vendt til en stor fest, og sluttede meget stemningsfuldt og stille med tre tilbagelænede og intime numre, afsluttende med kun flygel og vokal - og nå ja, hele salen der sang med fra start til slut på hittet "How am I Supposed To Live Without You". Jo, Bolton og holdet fandt vejen - og publikum var med på første parket."

Michael Bolton kan også opleves for et lidt kortere bemærkning, når han optræder med DR's Big Band til DR's store juleshow i Aalborghallen 27. og 28. november.

Billetter kan købes via GAFFA Live.

 

ANNONCE