Nyhed

Zar Paulo annoncerer Danmarksturné

Zar Paulo besøger landets fire største byer i efteråret 2024

Debutalbummet Elendig Software har cementeret Zar Paulo på den danske musikscene. "Ik’ gå så langt", som er en del af albummets del 2, fik en flot tredjeplads på GAFFA-redaktionens liste over bedste danske sange i året 2023. 

Zar Paulo triumferede også som "Årets Nye Danske Livenavn" ved Danish Music Awards. Og i dag har Aarhus-bandet så annonceret fire koncerter i landets største byer til efteråret. I en pressemeddelelse i anledning af de forestående koncerter reflekterer forsanger Emil Vammen over bandets bemærkelsesværdige rejse siden 2022: 

- Det seneste to år har bøjet virkeligheden. “Klap for fædrelandet” blev en portal ind i en ny verden, hvor der pludselig var nogle, der gad lytte til vores musik og komme til vores koncerter. Der er sket en masse ting, og vi er meget overvældede og taknemmelige over den respons, vi har fået rundt i landet, udtaler Vammen og tilføjer:


- Det har virkelig været kæmpe stort for os. Nu går vi i studiet og laver ny musik, og så glæder vi os helt vildt til at vende tilbage til de fire spillesteder i efteråret.

Zar Paulo kan opleves her: 

Torsdag, d. 24. oktober - København, Store VEGA


Fredag, d. 25. oktober - Aarhus, Train

Fredag, d. 1. november - Odense, Posten

Lørdag, d. 2. november - Aalborg, Skråen


Billetsalget til koncerterne starter fredag den 5. januar kl. 10.00 via Ticketmaster og tix.to/zarpaulo

Folkefest på syre

ANNONCE